Oldalak

2013. április 1., hétfő

5.fejezet Utolsó éjszaka

~1 hónappal később~
A helyzet valamilyen szinten normalizálódott ,de a gyász még sűrűn ott lebegett a levegőben. Tom úgy gondolta,hogy el jött az ideje új bandatag után nézni. Nem arról volt szó,hogy a gyász nem marta szívét ,hanem arról ,hogy így a banda sebezhetővé vált. Nem engedhette meg ,hogy kiszolgáltatottak legyenek,hisz Cornélia halálával elveszett egy barát és egy erős bandatag is. Felvette fekete bőrkabátját ,magához vette pisztolyát, övrészébe belecsúsztatott egy kést ami öröksége volt a banda vezetésével együtt. Gyalog indult el Axelért aki már több napja se hozzá se haza nem ment. Attól nem félt,hogy valami eget rengető hülyeséget csinált ,mert arról hallott volna .A poros úton sétálgatva megpillantott pár suhancot akik belőve szédelegtek. Ők ismerték Axelt és fejenként egy -egy szál cigiért készségesen dalolták ki hollétét . Egy kis sikátorban csövezett több vele egykorú sráccal. Arcán a tőle megszokott mosoly ült ,de aki ismerte szemében látta a mélységes bánatot. Körülöttük sörösüvegek ,üres injekciós tűk és cigicsikkek hevertek. Axel ölében egy szőke csinibaba tette-vette magát és mikor meglátta ,hogy haverja közeledik felé vad csókolózásba kezdtek .
-Nem zavarok?-kérdezte Tom egy sörösüveget félrerúgva magára vonva mindenki figyelmét -Örömmel látom ,hogy túltetted magad Cor halálán szóval ,most gyere dolgunk van -mondta határozottan és közben a kis csaj odébb állt egy másik férfi társaságát keresve. Axel kezébe vette a félig üres üveget és meghúzta a sört nem törődve az előtte álló férfival és annak szavaival .-Na jó most ,hogy megittad gyere ! -hangja parancsoló volt és ellentmondást nem tűrő. Axel felkapta a vizet ,felállt a földről és Tom szemébe nézve kezdett el ordibálni:
-Nem tetted még eléggé tönkre az életem ?! Nem halt már meg elég szeretem ez miatt a szarság miatt? Eljátszhatjuk azt ,hogy spanok vagyunk ,de valljuk be ,hogy én is csak az egyik csicskásod vagyok aki ha nem dolgozik neked akkor fizetnie kell vagy nem garantálod a család biztonságát .
-Örülök ,hogy tisztában vagy a dolgokkal szóval most gyere és ne pofázz -válaszolt ugyan olyan hangnemben a férfi és elindult Axel pedig követte.

~Ekközben~
Az elmúlt egy hónapot Ry és Rose együtt töltötték és eléggé megkedvelték egymást. Ryan próbálta megtanítani mindazt amit a lánynak 20 év alatt nem sikerült. Legtöbbször nappal hagyták el a házat ,mert így könnyen elvegyülhettek a tömegben.
-Mennünk kéne-törte meg a csendet a fiú és átkarolta a mellette ülő lányt aki csodálta a folyón megtörő Napsugarakat .
-Csak mééééég egy picit -vette elő kislányos tekintetét ami mindig bevált az apjánál ,de a srácnál már nem.Pár másodpercig elgondolkodott és előrukkolt egy alkuval- Ha maradunk még öt percet kapsz egy puszit -mosolygott huncutul
-Had gondolkodjak ....rendben áll az alku,de csak öt perc ,mert Tom így is ki fog nyírni.


A Nap egyre lejjebb csúszott az égről és az utcák kezdtek veszélyesebbé válni. Ryan felemelte Roset és elvitte fekete musztángjához amit még Corral együtt tuningoltak fel.
-Most az alku  rád eső része jön -tette le a lányt a kocsi elé. Lábujjhegyre emelkedett és Ry arcára egy röpke puszit adott,de a srác két tenyere közé fogta az arcát és lassan megcsókolta. Rose értetlenül,kissé megijedve  húzódott el a fiútól
-Mit csinálsz?-hangja vádló volt és zavarba hoztapartn
-Megcsókoltalak-vonta meg a vállát-ez is a kiképzés része -mosolygott hamisan rá.
-Tényleg?- vonta fel szemöldökét és arcára csibész mosoly ült ki .Átkarolta a srác nyakát és ajkai alig pár centiméterre voltak az övétől.Érezte ahogyan izmai megfeszülnek és visszatartja a levegőt . Rose erre fejét hátravetve nevetett.
-Most komolyan azt hitted ,hogy megcsókollak? -Ry arcára kiült a döbbenet
-Tudtad ,hogy gonosz lettél?-nevetett saját hiszékenységén
-Jó volt a tanárom -rá kacsintott és beült a kocsiba-Na jössz? Előbb még aggódtál Tom miatt
Pár perccel később a musztáng már Ry garázsában parkolt és a fiatalok fenn ültek a nappaliba. Egyszer csak a  hátsó ajtó üvege hangos reccsenéssel tört darabjaira. Ryan felugrott ,maga mögé tolta Roset és egészen a falig hátráltak .
-Maradj itt -adta oda a lánynak egyik pisztolyát-én mindjárt jövök -és eltűnt az ajtó mögött. A konyha sötétbe burkolózott ,de a fiú ismerte az ottani járást. Sehol senkit nem látott ,de még csak neszt se hallott. Aztán Rose sikolya törte meg a csendet és Ryan riadtan futott vissza szobába ahol Rose helyén csak a pisztoly hevert . A bejárati ajtót kicsapva még látta ahogy a feketeség elnyelte a szürke mercedest .Bepattant a kocsijába ,követni kezdte közben pedig tárcsázta Tom számát ,de nem vette fel. Érezte ,hogy nagy bajban van és tudta ,hogy ha a lányt nem szerzi vissza Tom saját kezűleg fogja megfojtani vagy ami még rosszabb megkínozni. Tövig nyomta a gázt ,de a kocsi egy éles jobb kanyarral lefordult egyenesen be a rezidencia ajtaján és Ryt golyózápor üdvözölte. Egy ügyes drifteléssel sarkon fordult és elhúzott vissza saját területükre miközben szitkozódott .
A háza előtt ott állt Tom autója és remegő lábakkal szállt ki a kocsiból. Az ajtóba kirajzolódott Axel megvilágított alakja amint karba tett kézzel fejét csóválja
-Ezt jól elszúrtad haver -pacsira emelte a kezét- Ma én is felhúztam az öreget..ha így folytatjuk hamar agyvérzést kap .
-Hát én ennek most nem tudok örülni bocs. Konkrétan ki fog herélni
-És ez még csak a jobbik része lesz . Lehet ,hogy rajtad teszteli az új tagokat .
-Új tagok? -de mire választ kaphatott volna addigra beértek a szobába és mindkettejükbe bele fojtotta a szót vezetőjük tekintete. Izmai megfeszültek mikor meglátta  Ryant és felugrott a kanapéról. Egy jól irányzott jobb egyenessel a fiút a földre küldte és ott rugdosta tovább. Nyakánál fogva megragadta pólóját,felráncigálta a földről és a falnak nyomta elszorítva légutait .
-Az volt a feladatod ,hogy vigyázz rá!-üvöltötte és még a következő ütéstől Ry eszméletét vesztette.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése